Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » BioTech USA Iso whey ZERO-t...

BioTech USA Iso whey ZERO-t érdemes lenne fogyasztanom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves lány vagyok, július óta járok edzeni, heti 3x súlyzós edzésekre. Alakformálás miatt kezdtem el, már tapasztalható fejlődés. Elég sovány vagyok, stressztől sokat fogytam. Nem tömeget akarok növelni, csak kicsit izmosodni. Igyekszem fehérjedúsan táplálkozni, de mindig látom, hogy a teremben isszák ezeket a fehérjeturmixokat, és nem tudom, hogy nekem lenne-e értelme ilyet innom? Most lenne rá 20% kedvezményem, és elgondolkodtam rajta, hogy akkor vennék. Vagy nekem felesleges? Előre is köszi a válaszokat!

2015. szept. 5. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Van étrended? Ha van akkor nem felesleges. Viszont étrend nélkül , sokat nem ér. Ne attól fogyj hogy nem eszel, enni kell rendesen így sokat veszíthetsz az izomból. Hány kg vagy?
2015. szept. 5. 13:18
 2/3 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok és 57 kg. Én eszek, csak tényleg elég stresszes most minden körülöttem, és ezért fogyok. Igyekszem normálisan étkezni, erőltetem az evést, csak sokszor összeszűkül a gyomrom, ezért nehéz.
2015. szept. 5. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdemes, edzés után mindjárt mehet egy mérőkanállal de én még tennék bele ugyanennyi CH-t is. (nagyon drága amit kinéztél még így 20%-al olcsóbban is)
2015. szept. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!