"Crea pure" Kreatin monohidrát megtud romolni? Hogy érdemes fogyasztanom?
Figyelt kérdés
A dobozon az áll hogy 2009.09-ig jó.Egyik testépítő haverom viszont azt mondta hogy nem tud megromlani ő 3 éves kreatint is megevett...Lehet tőlle bajom ha megeszem?(Száraz hűvös helyen volt dobozban)2010. máj. 28. 11:49
1/4 anonim válasza:
én meg nem enném. azért van rajta mivel megromlik!
2/4 anonim válasza:
Hasmenés talán, küldd el nekem ha nem akarsz kockáztatni!
3/4 anonim válasza:
Egy por hogy tud megromlani?
Amúgy szerintem nem tud megormolni fúőleg ha hűvös helyen volt. A konzervekre isráírják hogy eddig meg eddig jó. Mert RÁ KELL.(Amúgy a konzervek akár 30-40 évig is jók de 3-4 év van rájukírva :) )
1x próbáld ki, ha úgy érzed hogy rossz akkor hagyd a fenébe, ha nem érzel különbséget használd. (vagy talán kérdezz meg 1 személyi edzőt)
4/4 anonim válasza:
nem lesz semmi bajod tőle, de ki ne dobd,ha nem mered meginni küld el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!