Ha izmosodni szeretnek (fogyni semmikepp) erdemes L-Karnitin-t fogyasztanom v az csak fogyasra alkalmas? 18/L
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 22:40
1/10 anonim válasza:
rosszat nem tesz, segíti a regenerációt, meg van még pár hasznos hatása, de a te esetedben tök felesleges. inkább vmi tömegnövelő, fehérje, vitamin...
2/10 A kérdező kommentje:
koszi. Tudnatok valami konkretat ajanlani? Ami persze nem karos a szervezetemre.
2010. dec. 29. 22:49
4/10 anonim válasza:
Egyik se káros a szervezetre amit kereskedelmi forgalomban kapsz. De én inkább fehérjét ajánlanék egy nőnek mint tömegnövelőt 100% whey protein professional (scitec nutrition). És multi-pro multivitamin pakkot :D
17/F
5/10 anonim válasza:
L-Carnitine még energizálhat, de arra sztem fölösleges.
Fehérje az mehet, mellé a vitamin pak jó ötlet, de a legelején a kajádat kell helyre pakolni.
7/10 anonim válasza:
Az utolsó kommentálót nem értem, bár ha a whey prof-ra gondol hidd el az l-karnitin vagy a volumass 35 prof sem olcsobb sőt....
De ha arra gondoltál hogy 100%-os fehérje tartalmú akkor valamit rosszul tudsz mert olyan nincs van az isobest de abból no szénhidrát és no zsir de 22g ból 20g fehérje van mert tartalmaz aminósavat szinező anyagokat stb
8/10 Clem válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a tanacsokat.
2010. dec. 30. 13:14
10/10 anonim válasza:
Én a creatine és a one a day árát valami normális vitamin pakra költeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!