Elég ennyi makro?
Mmm,hála istennek van most pénzem húsra illetve rizsre,sajnos ennél tovább nem tudom bővíteni a keretet..Ez egy napi kajám:
2000 kalória (kb.)
160g fehérje
45g zsír(ez a húsból a rizsből illetve a 20g olajból jön össze amit elhasználok a főzésnél,de igyekszem csökkenteni az olajhasználatot)
160g ch (de van,hogy nasizok,jó reggelt,vagy éppen kiflinek a csücskét lelopom a többiektől)
Jelenleg 75 kg vagyok,szeretnék 80 kg-re felmenni,de nem akarok elhízni,sajnos tavaly nem lőttem be rendesen a ch-t és egy nagy zsírgolyó lettem,lefogytam 84-ről 75-re,most szép formás alakom van,de ennyi fehérje illetve ch elég a testsúly növeléséhez,igaz? :) (Tavaly olyan 3-4g/kg ch-t toltam és kevés fehérjét mert nem volt pénzem húsra)
Edzés mellett szeretnék még futni is,ez ajánlatos?2 km minden nap.. Válaszaitokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!