Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek a táplálékkiegészítők és...

Ezek a táplálékkiegészítők és egyebek elegek lesznek?

Figyelt kérdés

Mivel a gyomrom is szokott rosszalkodni, mert régebben rosszul ettem meg ezek így ezek is bekerültek a kínálatba. Gyúrásra és egészségmegőrzésre jók lesznek ezek?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 28. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha rossz a gyomrod, a sok szar helyett egyél sok rostosat...
2015. aug. 28. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Gyomorproblémákra a megfelelő étrend a megoldás, semmilyen kiegészítő/gyógyszer nem fogja megoldani a problémát.

Rostot zöldségekből, teljes kiőrlésű gabonákból, gyümölcsökből kell fogyasztani, nem kapszulákból.

De a rostok mellett fontosak a probiotikumok és az esszenciális zsírsavak (omega3, lenmagolaj) is.

Ezeket sokan elfelejtik, pedig a lenmagolaj "csodákat" tesz az emésztéssel, ha kemény a végtermék, akkor "megolajozza", ha folyik, akkor a gyulladáscsökkentő hatása miatt megfogja, a beleket nyugtatja, a gázokat megköti.

A multivitamin, C-vitamin jó.

A kalcium-magnézium nem a legjobb ár/érték arányú, a Scitec ebben a kategóriában verhetetlen (bár most valamiért nem kapható, gondolom kifogytak belőle).

2015. aug. 28. 10:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Mivel nem vagyok egy nagy zöldségevő, gondoltam nem baj ha kipótolom kapszulával, ha már egyszer árulnak.

Jó lesz a kálcium + magnézium is, főleg hogy cink is van benne. Bár az megtalálható a multiban is. A többi meg az egészségre és a szellemi dolgokra jó. :)

2015. aug. 28. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha egészségese akarsz lenni és nem akarsz mondjuk egy jó kis vastagbélrákot 60 évesen, akkor egyél zöldséget.

Szokj hozzá, én sem szerettem, gyerekkoromban szó szerint zöldséggel kergettek a szüleim az asztal körül, még egyetemen sem ettem, csak utána kezdtem el az emésztési problémáim miatt.

Az az érdekes, hogy ha elkezded, akkor egy idő után jobb lesz és ezt szervezeted is észreveszi, onnantól már kifejezetten kívánni fogod a zöldségeket.

2015. aug. 28. 10:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Szoktam enni répát, hagymát, paprikát, paradicsomot.

De nem úgy hogy tonnaszámra, mit tudom én napi 1-2 darabot mindből. brokkoli meg ki van zárva mert hányok az ízétől sajnos. :D

Úgyhogy remélem nem baj ha kicsit kipótolom.

Nem az egészet csak egy kicsit. :)

2015. aug. 28. 10:31
 6/8 anonim válasza:
Üdv! Én nem látom értelmét így az elején a kal-mag tablettának, igyál sok vizet, táplálkozz megfelelően, majd pár hónap elteltével elegendő lesz. Fehérjét ne felejtsd ki, edzés után mindenképp tejsavó konc./izol.. Ja, és az Omega 3 is fontos, főképp, ha nem vagy jóba a halakkal, speciál, mint én. :)
2015. aug. 31. 01:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha kipótolod... Csak épp a gyomrod nem lessz jobb tőlük, sőt a legtőbb vitamin tabletta kimondottan savasít! Szöval zöldségfogyasztás nélkűl számíthatsz rá, hogy akár drasztikusan is romlani fog a gyomrod...
2015. aug. 31. 07:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyébként nem is értem ha szóbakerül a zöldségfogyasztás miért mindenkinek az az első, hogy nem eszik brokkolit...

Ki a francot érdekel, van millió féle zöldség... Pl veszel salátát lilahagymát, paradicsomot, paprikát, összeszeled őket, nyakon öntöd saláta öntettel és kész is a totál tartalmas zöldségköret... Ami friss nem pedig fagyasztott aztán szarrápárolt brokkoli...

2015. aug. 31. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!