Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így kb mennyi idő alatt...

Így kb mennyi idő alatt érhető el látványosabb változás?

Figyelt kérdés
Szeretnék változtatni magamon. jelenleg 168cm magas vagyok és 45kg. Tehát elég vékony. Szeretnék végre eljárni kondiba és egy személyi edző segítségével változtatni magamon. Edzés mellett természetesen megfelelő étrendet is választanék. Kemény edzéssel és megfelelő étrenddel mennyi idő alatt érhető el látványosabb változás? például hogy ne legyen már a felkarom vékonyabb az alkaromnál.. vagy hogy például a vállam ne legyen csontos? válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 26. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
elején ha a kaját betartod nagyon gyorsan fejlődsz, 1 honap után ismerőseid már észre fogják venni a változást, viszont LÁTVÁNYOS változáshoz szerintem kell min 1 év. tehát amire egy olyan is azt mondja hogy jol nézel ki, aki kondizik
2015. aug. 26. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
- persze a személyi edző hatalmas segitség, több évnyi tapasztalat szerzést megsporolsz vele, persze ha nem a szomszéd pista bácsit kéred meg, hanem egy hozzá értő embert. továbbá mindig azt csináld amit mondd, és tiszteljed! ez az edzőknek nagyon fontos.
2015. aug. 26. 17:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Természetesen egy hozzá értő embert kérnék meg erre a célra.:) A látványos alatt azt értem, hogy kicsit vastagabb legyen a felkarom, ne álljon ki a csontom a vállamnál és a felkaromnál. Kb ennyi. köszönöm a válaszokat.:)
2015. aug. 26. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
az ahogy irtam, 1 honap alatt simán észrevehető lesz az eredmény, mivel nagyon kevés az a 45 kiló.. viszont várj, fiu vagy lány vagy? azt nem irtad.
2015. aug. 26. 17:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Fiú...:/
2015. aug. 26. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor még könnyebb dolgod van, mert feltételezen fiatal vagy, és ilyenkor maxon megy a tesztoszteron termelése a szervezetednek, a 45 kilo nagyon kevés, hamar fel fogsz ugrani akár 70re is pár honap alatt, DE a kajára figyelj!! ne egyél sok csaló kaját, hagyjad el az üditöket, chipseket, hamburgereket, csokikat, csiros cukros ételeket, mert edzés miatt gyakran éhes leszel, és ha sok szemetet eszel, hamar bezsirosodsz,
2015. aug. 26. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
*zsiros cukros ételeket...
2015. aug. 26. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első 3 honapba kb 50ig feltudsz menni de azt a kemény edzést az elején felejt el sima rúddal nyomjad 12-20ismétlést 3 sorozattal testrészenként 1 sorozat heti3x
2015. aug. 26. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha androidos a telod akkor playbe bemész szörcsölsz egyet sárga kapszulára és elolvasod személyi edzö se kell
2015. aug. 26. 19:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 26. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!