Lehet e casein allergiának vagy hirtelen bevitt túl sok fehérjének a tünete az alábbi?
Figyelt kérdés
durva hányás és hasmenés, immáron zöldet hányok, tehát epét, csak kicsit hígult vízzel, a víz is visszamászik ha egyszerre sokat iszok belőle
a széklet szinte teljes egészébn híg
caseinre korábban nem voltam allergiás, igaz néha savas kicsit hígabb székletet képződött másnap reggelre
a túl sok fehérje: családom szerint az lehet a baj, h az elmúlt héten gyerekeket táboroztattam és ott kevesebb húst és tejterméket gofyasztottam mint amúgy, és most hirtelen sok volt visszaállni (vittem amúgy fél kiló four star protein-t ennek a kiesésnek a pótlására, napi 3-4 adag fogyasztása mellett el is fogyott kb 6 nap alatt
2015. aug. 25. 10:13
1/3 Kisboltos válasza:
Elméletben lehet oka a túl sok folyékony turmix, de akkor nem hánynál folyamatosan. Én mindenképp elmennék egy orvoshoz. Lehet ott szedtél össze valami jó kis fertőzést, ami igen valós lehet egy gyermektáborban.
2/3 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy gyerek táboroztatás közben összeszettél valami fertőzést, vagy egy jó kis ételmérgezést.
3/3 A kérdező kommentje:
lehet, igaz eddig még nem jelezetek vissza a szülők sem a többi nevelő hogy ilyesmi történt volna
2015. aug. 25. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!