Titeket zavar ha valaki kiabál a teremben?
Figyelt kérdés
Én sokkal jobban érezném magam ha kiabálhatnék edzés közben, leírom miket szeretnék ezekalapján véleményt tudtok formálni, hogy zavarna e titeket.
NEM VAGYOK BûZI!!! KÖKÉNY!!! MUSZÁJ!!!
LIGHTWEIGHT BABY!!! YEEAAA BUDDYYYY!!! AIN'T NUTHING BUT A PEANUT!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!
A válaszokat előre is köszönöm.
2015. aug. 25. 08:10
11/19 anonim válasza:
... és ha bedurrantál, ordibálhatod mindenkinek, hogy LECCGÓCSEMP! :D
12/19 anonim válasza:
Ha egy ordibálás kijönne belőled,még nem zavarna,de ha folyamatosan nyomnád akkor igen.Otthon ordibálj.
13/19 anonim válasza:
Elkapna a röhögőgörcs. :D
Én azt szoktam ordítani, hogy:
ARNOLD
KIBEBASZOTT
SVARCENEGGER!
14/19 anonim válasza:
enélkul is fel kéne tudnod porgetni magad
15/19 anonim válasza:
Nem vagy te ct fletcher hogy ordibalj
16/19 anonim válasza:
Utálom, ha valaki kiabál a teremben. Kifejezetten zavar.
17/19 anonim válasza:
Jaj, én nagyon nevetnék, és nem tudnék edzeni tőle :D
18/19 anonim válasza:
Hát én nevetnék.:D Nálunk van egy pasi, aki kiabál edzés közben és rajta is mindig nevetek. Én általában próbálok max halkan nyögdécselni. Amúgy néhány férfi elég izgatóan nyögdécsel közben, de szerintem nem vagyok egyedül ezzel a "problémával", hogy ez felizgat.:D Legalább jobban pörög az edzés.;) Viszont ezzel akadályoznád az edzésemet.:D
21/L
19/19 anonim válasza:
En is kiabalok. Neha azt, hogy VALLROL INDITHATO RAKETA! neha meg azt, hogy CSAK A PUFFIN ADHAT EROT ES MINDENT LEBIRO AKARATOT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!