Nemismertek kérdése:
Teremben izzadás nem úgy mint a legtöbb?
Figyelt kérdés
MIért van az hogy egyesek jobban izzadnak terembe mint mások? én pl a polo 90%át képes vagyok át áztatni. míg a többség meg csak pár csik izzadsággal meg ússza... megoldások ellene vagy valami ötlet tipp?2015. aug. 7. 22:16
1/10 anonim válasza:
Ez is olyan hogy minden ember más és más !!!
Kb. olyan ez a kérdés, mintha azt kérdezted volna, hogy miért más minden ember lábmérete !!!
3/10 anonim válasza:
Nem kell ezt szégyellned, edzésen vagytok.
Amúgy vegyél fel sötétebb színű felsőt.:)
4/10 anonim válasza:
Én kettő ruhát viszek, és félidőnél megtörölközöm és átöltözöm.
5/10 anonim válasza:
miért van az, hogy ez télen nekem ugyan úgy kérdés, mint nyáron?... :D
az élet nagy kérdései...
6/10 anonim válasza:
#4Vigyed magaddal a szekrényt, legyél okos.;)
7/10 anonim válasza:
A konditeremben edzők 80%-a ilyenkor legfeljebb azért izzad, mert elromlott a légkondi. A maradék 20% pedig az aki normálisan eddz, ők viszont télen is legalább annyira leizzadnak.
8/10 A kérdező kommentje:
igen télen is kb ennyire nyomom a vizet. légkondi? :D kb addig van hűvös amíg meg nem fogom az első súlyt
2015. aug. 7. 23:05
9/10 *Glissade* válasza:
Én imádok izzadni, mert jó illatú az izzadságom, kicsit olyan vaníliás aromájú. :D
Más is azt mondta, hogy jó illatú. ;)
Egyébként én úgy oldom meg, hogy úgyis meleg van, a bicajon úgyis izzadok, ezért eleve edző ruhába indulok el. Edzés után pedig toppot cserélek, mert zavaróan vízes, a gatya meg majd úgyis megszárad, vagy lecserélem azt is.
10/10 anonim válasza:
Én meztelenül edzem,
Sp voltam sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!