Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket zavar ha valaki...

Titeket zavar ha valaki kiabál a teremben?

Figyelt kérdés

Én sokkal jobban érezném magam ha kiabálhatnék edzés közben, leírom miket szeretnék ezekalapján véleményt tudtok formálni, hogy zavarna e titeket.

NEM VAGYOK BûZI!!! KÖKÉNY!!! MUSZÁJ!!!

LIGHTWEIGHT BABY!!! YEEAAA BUDDYYYY!!! AIN'T NUTHING BUT A PEANUT!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!

A válaszokat előre is köszönöm.

2015. aug. 25. 08:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
köszi hogy feltetted ezt a kérdést, megmosolyogtattál reggel :) vannak még vicces trollok is...
2015. aug. 25. 08:15
 2/19 anonim ***** válasza:
Ordítani meg nyögni szoktam, de egy Nem vagyok b*zi!!! T ordibálna valaki, valószínűleg röhögő görcsöt kapnék.
2015. aug. 25. 08:22
 3/19 anonim ***** válasza:
Azt kiáltom h CUTLER!!! :D
2015. aug. 25. 08:32
 4/19 anonim ***** válasza:
Egyensisegnek egyéniségy vagy
2015. aug. 25. 08:39
 5/19 anonim ***** válasza:
Engem személy szerint zavar ha valaki kiabál. Minek? Vagy gondolj bele ha mindenki ordibálna? Amúgy nálunk tiltja a szabályzat. Le is van írva, hogy tartsd tiszteletben, hogy rajtad kívül mások is edzenek.
2015. aug. 25. 09:12
 6/19 anonim ***** válasza:
Legjobb kiáltások :D
2015. aug. 25. 09:22
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem tudnék edzeni a röhögéstől... :D
2015. aug. 25. 09:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Edzés közben azt kell üvölteni, hogy "HÚÚÚÚÚST!".
2015. aug. 25. 10:00
 9/19 A kérdező kommentje:

09:12 Hogy minek kiabálnék?

Egyrészt jobban megy az edzés mert több adrenalin szabadul fel, másrész pedig sokkal jobban érzem magam tőle, szerintem ez bőven elég indok. Az meg hogy mit szólnék ha mindenki kiabálna, megmondom őszintén örülnék neki mert legalább énis zavartalanul tehetném és nem tűnnék ki ezzel.

2015. aug. 25. 11:31
 10/19 anonim ***** válasza:
nem nagyon érdekel mivel füles van rajtam mikor edzek. tőlem aztán kiabálhat akárki leszarom.
2015. aug. 25. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!