Titeket zavar ha valaki kiabál a teremben?
Figyelt kérdés
Én sokkal jobban érezném magam ha kiabálhatnék edzés közben, leírom miket szeretnék ezekalapján véleményt tudtok formálni, hogy zavarna e titeket.
NEM VAGYOK BûZI!!! KÖKÉNY!!! MUSZÁJ!!!
LIGHTWEIGHT BABY!!! YEEAAA BUDDYYYY!!! AIN'T NUTHING BUT A PEANUT!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!
A válaszokat előre is köszönöm.
2015. aug. 25. 08:10
1/19 anonim válasza:
köszi hogy feltetted ezt a kérdést, megmosolyogtattál reggel :) vannak még vicces trollok is...
2/19 anonim válasza:
Ordítani meg nyögni szoktam, de egy Nem vagyok b*zi!!! T ordibálna valaki, valószínűleg röhögő görcsöt kapnék.
5/19 anonim válasza:
Engem személy szerint zavar ha valaki kiabál. Minek? Vagy gondolj bele ha mindenki ordibálna? Amúgy nálunk tiltja a szabályzat. Le is van írva, hogy tartsd tiszteletben, hogy rajtad kívül mások is edzenek.
7/19 anonim válasza:
Nem tudnék edzeni a röhögéstől... :D
8/19 anonim válasza:
Edzés közben azt kell üvölteni, hogy "HÚÚÚÚÚST!".
9/19 A kérdező kommentje:
09:12 Hogy minek kiabálnék?
Egyrészt jobban megy az edzés mert több adrenalin szabadul fel, másrész pedig sokkal jobban érzem magam tőle, szerintem ez bőven elég indok. Az meg hogy mit szólnék ha mindenki kiabálna, megmondom őszintén örülnék neki mert legalább énis zavartalanul tehetném és nem tűnnék ki ezzel.
2015. aug. 25. 11:31
10/19 anonim válasza:
nem nagyon érdekel mivel füles van rajtam mikor edzek. tőlem aztán kiabálhat akárki leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!