Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyen okból vesztek...

Ti milyen okból vesztek tejsavófehérjét?

Figyelt kérdés
Csak azért tettem fel a kérdést, mert sokan írtátok különböző kérdések alá válaszként, hogy nem ezen múlik a forma, meg hogy szilárd kajával is el lehet érni ugyanazt a jó formát. Nem vagy tápkieg.-ellenes, a vita elkerülése végett, csak kíváncsi vagyok.

2015. aug. 23. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Megvan a másik gépemen ami szervizben van. Legfeljebb felteszem felhőbe. Ugye alszom 8-9órát, reggel éhgyomros kardió az +1 óra, meg este is egy órával alvás előtt eszem. Ez kb. 10-11 óra nulla kaja. Aztán erre jön rá 8 óra 0 ch(4 óránként tudok enni melóhelyen előtte és ebédszünetkor)

Edzés előtt(munka után) egy turmix amit írtam már, meg utána is. Ééééés kezdődik a zabálás.

2015. aug. 23. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak egy okból.Mert a zabnak sza/r az íze magában vízzel és nincs is benne elég fehérje.A fehérje hozzáadásával viszont kapok egy teljes értékű és finom kaját.Máskor nem iszom.
2015. aug. 23. 22:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja igen, én az alvással nem kalkuláltam. Úgy simán teljesíthető. :)
2015. aug. 23. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem veszek, mert rájöttem hogy tényleg nem ezen múlik semmi :)
2015. aug. 23. 22:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A tejsavó finom.

Tömegeléshez jó a koncetrátum is, de diétához a drága izolátum jó csak, vagy a szója izolátum.

Én is olvastam ezt az időszakos böjtöt. Diétához érdemes kipróbálni. Elvileg a kardiót se nagyon kell túlzásba vinni igy. Mivel a böjt alatt a raktárakból fedezi a szervezet az energiát.

2015. aug. 24. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!