Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyen okból vesztek...

Ti milyen okból vesztek tejsavófehérjét?

Figyelt kérdés
Csak azért tettem fel a kérdést, mert sokan írtátok különböző kérdések alá válaszként, hogy nem ezen múlik a forma, meg hogy szilárd kajával is el lehet érni ugyanazt a jó formát. Nem vagy tápkieg.-ellenes, a vita elkerülése végett, csak kíváncsi vagyok.

2015. aug. 23. 20:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az íze és az ára miatt. Ha nem tejsavót fogyasztanék edzés előtt és után akkor pasztörizált tojásfehérjelevet.
2015. aug. 23. 20:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A kajámat egészítem ki vele.
2015. aug. 23. 20:47
 3/15 A kérdező kommentje:

Igaz mondjuk, hogy fehérjetartalom/ár viszonylatban megéri, ha jó helyről vesszük. Én is használok amúgy.

Béka, edzés előtt is szoktál inni?

2015. aug. 23. 20:55
 4/15 anonim ***** válasza:
Attól függ éppen hogy kajálok. Ha úgy van akkor az első kettő étkezés 0 ch, és edzés előtt fél órával tejsavófehérje/gyümölcs/közepesen gyorsan felszívódó ch/zöldség valamilyen arányban.
2015. aug. 23. 21:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Lehet akár valamilyen sütemény is, vagy keksz a szénhidrátforrás.
2015. aug. 23. 21:13
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor nálad sem a szent és sérthetetlen fehérjés zab az első kaja.
2015. aug. 23. 21:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az sose jött be, én napi szintű szénhidráttöltést csinálok egy ideje már. Ösztönösen kialakult. Mostanában az a neve, hogy időszakos böjtölés. Amíg nem olvastam el a powerbuildert addig nem is tudtam mi ez.

Fél napig nem eszem, negyed napig 0 ch és negyed napig nagyon magas szénhidrát.

2015. aug. 23. 21:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem veszek, inkább csak szilárd kajára költök, nem hinném, hogy ez nagy hátrány lenne. De tavaly végig használtam. Főleg azért, mert könnyű elfogyasztani, de a valódi ok, hogy finom. :) Bár nem ezen múlik, de tény, hogy nagyon jó fehérjeforrás, nagy mértékben tartalmaz BCAA aminokat, ami nem hátrány.
2015. aug. 23. 21:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Erről még én sem hallottam. Bár nem is vagyok olyan tájékozott ebben a témában, mint te. Hogy bírod a fél napi 0 kaját?
2015. aug. 23. 21:34
 10/15 anonim ***** válasza:
békakrokk! Elérhető valahogy ez az e-book? Rákerestem, nem működik az oldaluk sajnos.
2015. aug. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!