Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a tapasztalat arra utal,...

Ez a tapasztalat arra utal, hogy csökkentem kellene az edzésgyakoriságot? Ez a túledzettség?

Figyelt kérdés

Alsótest/felsőtest bontásban szoktam edzeni.

Eddig volt heti 3 felsőtestem. Alapgyakorlatokat szoktam végezni 2-3 sorozattal, nagy intenzitással. Nem is ez a lényeg, hanem hogy hiába nyomtam keményen az edzéseket mindhárom nap, annyira nem éreztem másnap a hatását. Most úgy alakult a munkám miatt, hogy 5 napig nem tudtam edzeni, tegnap volt az 5 nap utáni első edzés, és hihetetlen mennyivel erősebb voltam, illetve most megmozdulni se bírok akkora izomlázam van. Korábban soha nem tapasztaltam izomlázat, míg heti 3x nyomtam. Legyen heti egy felsőtest, és egy alsótest lenne a megoldás?

2015. aug. 23. 12:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem értek hozzá, de járok személyi edzőhöz. Mikor nem érzem a hatást, ő simán emel a súlyokon, és másnap már nagy izomlázam van. Illetve akkor is, hogyha pár nap valamiért kimarad. Mint most, nyaraláskor...

2015. aug. 23. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!