Egy kedves hozzáértő adta ezt a táblázatot válaszul. Mi a véleményetek róla?
Az a durva, hogy az előző 50%-os válaszoló NEM az az 50%-os válaszoló, aki a táblázatot készítette. :D Az én vagyok.
Egyszerűen azért nem foglalkozok veled érdemben, mert nincs kedvem, és nincs energiám minden nap elmondani 4-5 embernek ugyanazt a szart a táplálékkiegészítő iparról.
Most már én sem tudom, én ki vagyok. :D
Egyébként kontextusból kiragadva került ide ez a kép. Egyáltalán nem kokszolásra buzdítás a cél, hanem az emberek szemének felnyitása, hogy semmi szükségük nincsen semmilyen tápkieg.re, mert szart sem ér egyik sem. Ha pedig minden áron el akarják bäszni a pénzüket, mert ennyire CSAK a testépítés érdekli őket, akkor sokkal jobban járnak a koksszal.
Plusz, az is látszik a képből, hogy a betiltás egyetlen oka az, hogy ezek a gyógyszerek tényleg használnak. Ha a táplálékkiegészítők érnének valamit, valószínűleg betiltanák őket... mint ahogy a valóban hasznos tápkieg.-eket be is tiltották:
yohimbine HCL
ephedrine
stb., stb.
Betiltják, mert hatásos. Érted? Ha a veszélytől akarnának megóvni, akkor mondjuk nem kokszosokat tennének a tápkieg. címkékre ( = nem vernének át), nem lenne tilos érdemben beszélni róla, és bevallhatnák a versenyzők / akárki, hogy kokszol, így nekik is kevesebb bajuk esne, a fiatalok pedig valódi képet kapnának arról, hogy mi az ami gyógyszerek nélkül elérhető.
Visszatérve még az "azért tiltják be, mert hatásos" témára. A kreatin koksz. 100%-ban. Erre a tápkieg. ipar válasza, hogy nem koksz, mert megtalálható a természetben, sőt, az ember izomzatában is. Hazugság. Az ember izomzatában kreatin foszfát van, NEM kreatin monohidrát. A kreatin monohidrátból a tested csinál kreatin foszfátot.
Te pedig beveszed a kreatin monohidrátot, hogy a testedben lévő természetes kreatin foszfát szintedet a természetes fölé nyomd.
Hát nem ez a definíciója a "kokszolásnak"? :D Nevetséges... DE nem tiltott, mivel annyira gyenge, annyira hatástalan szar cucc. Ráadásul ha befejezted a szedést, épp úgy elmúlik a hatása, mint a legtöbb kokszé... Arról nem is beszélve, hogy az emberek legalább 30%-a "non-responder".
"Az ember izomzatában kreatin foszfát van, NEM kreatin monohidrát. A kreatin monohidrátból a tested csinál kreatin foszfátot. "
Jó édes anyám borogass....
Hallod, súgok egy titkot, de ígérd meg nem árulod el senkinek sem, ok?
Amikor megeszed a csirkemellett (ami ugye a csirke "izomzata" akkor abból a tested állít elő emberi izomzatot. Tehát a csirkemell KOKSZ!
Anyám borogass...
Agyhalott 50%-os XD
"Ha a táplálékkiegészítők érnének valamit, valószínűleg betiltanák őket... mint ahogy a valóban hasznos tápkieg.-eket be is tiltották:
yohimbine HCL
ephedrine "
Jézusom az Ephedrin mikor volt táplálékkiegészítő.? Az egy gyógyszer aminek antikatabolikus hatása van, diéta során segíthet megőrizni az izmot. Enyhe anfetaminhoz hasonló hatást vált ki a központi idegrendszerből javítja a koncentráló képességet és az ideg-izom együttműködést.
Na azt meg majd én eldöntöm mire van szükségem még jó hogy nem te mondod meg :D naná hogy veszek pl tejsavófehérjét mert nagyon jól érzem magam tőle, könnyebben gyorsabban beviszem a napi adagot. Ha egy rakás szar lenne biztos nem venném meg de idáig csak az előnyeiről tudok beszámolni. Nem beszélve a vitaminokról ami szintén táplálékkiegészítő. Rendesen érzem a különbséget ha szedem nem vagyok fáradékony, jobban koncentrálok sőt még a látásom is jobb.
elmondom mi a pénzkidobás: hamburger a mekiből vagy a teszkós szemét kaják, na az a pénzkidobás. Arról nem is beszélve hogy most már tényleg kezdem azt hinni hogy egy 13 éves gyerekkel beszélgetek :DDD Aki azt sem engedheti meg magának hogy vegyen 1 kg tejsavófehérjét és ezért irigységből támadja az egész táplálákkieg. ipart. XD Az meg a hab a tortán hogy magaddal beszélgetsz hát komolyan mondom behalok neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!