1/10 anonim válasza:
Szabalyosan vegezve kis sullyal szerintem nem.
2/10 anonim válasza:
Szabályosan végezve nem, én pl. 60 kilóval csinálom. Éppen hogy megerősíti és nem fog fájni a hátad.
3/10 *Glissade* válasza:
Én nem érzem úgy, hogy ártana nekem. Tehát gondolom, hogy ésszel csinálva másnak sem árthat.
4/10 anonim válasza:
Szabályosan kell edzeni és nem lesz gond.
5/10 anonim válasza:
Sokan helytelenül végzik, meggörbítik a hátukat lefelé. Végig egyenes háttal kell végezni, ha súlyt használsz akkor mindenképp.
6/10 anonim válasza:
Meg eleve lehet seggel meg derékkal is húzni.
7/10 *Glissade* válasza:
De derékból soha nem húzunk!!!! Azért van ott a szép nagy farizom!!!
8/10 anonim válasza:
Lehet úgy is alsóháttizmokkal dolgozni, hogy nem hajlik meg a deréki gerincszakasz, hanem egyenes. Szóval de.
9/10 *Glissade* válasza:
Nekem sajnos a derékból húzás túlerőlteti és megfájdul a gerinc merevítő izmom alsó része.
10/10 anonim válasza:
Hogyan fogjátok meg közben a súlyt? Mellkashoz szorítotok egy-két tárcsát? De 60 kilóval elképzelni nem tudom, hogyan lehet végig kézben tartani a súlyokat a gyakorlat közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!