Tanácsok kondihoz? ( tobbi lent )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elhatároztam hogy szeretném formásítani/izmositani magam lányként. Már voltam ezen a heten 2x konditerembe, azt hallotam hogy kezdőkén heti 3x másfél 2 óra elég (lab, hat-vall nap). De szeretnék tanácsokat kérni. Főleg az étkezéssel kapcsolatban. :) de bármilyen tanácsot szívesen fogadok akár privátban is.
2015. aug. 13. 09:47
1/3 anonim válasza:
abszolút kezdőként még sok is, 3x átmozgató edzés hetente, 1-1,5 óra/alkalom , legfeljebb A-B napok váltogatva, ha már nagyon osztottat akarsz, lehet bírnád izomból, de ne felejtsd nem csak azok dolgoznak hanem ínszalagok ízületek és ezeket is hozzá kell szokatni, a fokozatosságot betartva, a kemény edzésekhez. Étrendhez:
Sárga Kapszulát gondolom olvastad? ( ha nem akkor pótold, googleba, írd be, ingyen letölthető ebook)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. aug. 13. 10:19
3/3 anonim válasza:
Nem időre mérjük az edzést. Nyilván mutat valamit, de aki normálisan bemelegít, és nyújt is az neccesen végez egy óra alatt. (Pláne átmozgató edzésnél, ahol sok gyakorlat és sok ismétlés van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!