Tomegnovelesi tanácsok lánynak?
158cm es 45 kg voltam , neha erősítő edzést csinaltam, mindent megettem es nagy adagot, de összességében nem igazan mozogtam.
Aztan változtattam: elhagytam a kenyeret es a cukrot, emellett minden nap futok 2vagy 3 km-t , es edzek karra, lábra, fenekre,hasra. Es azota 36-7 kg vagyok.
Szeretnek egy olyan érkezési-edzési tervet, amelynek segítségével szep formás lehetnek a lehető leg kevesebb zsirosodassal.
Mit vagy mennyit kellene edzenem,hogy a tömegnovelo étrend ne zsirosodassal járjon?
A tömegnövelés mindig azzal jár.
Egyébként a legrosszabb dolgot tetted amit csak tehettél. Egy vékony alkattól megvontad a szénhidrátot és így gyorsan lefogytál.
Nincs száraz tömegnövelés, mindig zsírosodsz. Javaslom hogy egyél kenyeret, rizst, krumplit és emellett heti 1x fuss maximum.
Jesszus :D
Sárga kapszulát olvasd el , van benne edzést és a táplálkozás alapja, mintaétrendek. Sokat segíthet. Ha valami nem tiszta, kérdezz rá.
Nőknek is kalória pluszban kell lenni izomnöveléshez. Kis zsír az jöhet, ezt nem tudod kiküszöbölni.
Google: sárga kapszula pdf. Olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!