Shaker büdös hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok, mindig rendszeresen el mosom a Shakert. Mosogatós vízzel , többször is át öblítem. Ilyenkor tökre nem büdös de ha bele teszem a cuccot, össze keverem valami hihetetlenül büdös...2015. aug. 10. 21:29
1/11 anonim válasza:
Üvegből iszom, pont ezért. Túl sok shakert dobtam már el.
2/11 anonim válasza:
Mosószeres vízben áztatom egy éjszakán át.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen nekem is üveg kéne. Egyszer ez miatt, dobtam el egy shakert maradt benne egy kevés. Az olyan durva volt, hogy ki nyitottam mindenki menekült a házból... Pedig jól át mostam egy este teszek bele mosogatós vizet és úgy hagyom reggelig.
2015. aug. 10. 21:34
4/11 A kérdező kommentje:
2. Azt csinálom én is. De még is olyan büdös... mikkor össze keverem a fehérjével. Pedig előtte 3-4x is át öblítem ...
2015. aug. 10. 21:35
5/11 anonim válasza:
miután megiszod a turmixod egyböl öblitsed ki, igy nem rohad bele. amúgy meg engedj bele forró vizet, meg mosogatószert, rázzad össze, és hagyjad úgy. nekem ez bevállt
6/11 anonim válasza:
Nem jók ezek a műanyag dolgok, kioldódik belőlük a lágyító vegyszer.
8/11 anonim válasza:
Kicsi dunsztusüveg a legtutibb shaker, és ki lehet mosni rendesen... Csak ne vágd földhöz rázás közben.
9/11 anonim válasza:
Beáztatom 1 éjszakára/ napra/ ha megfeledkezem róla hétre mosószeres, domestosos vízbe.
Ha ezek után még mindig hullaszagú, kidobom. Sajnos már 3-4-től kellett megválnom.
10/11 anonim válasza:
Csak olyan edénybe turmixolj, amibe belefér a kezecskéd!
Ugyanis csak az öblögetéssel nem jön le az edény faláról teljesen a fehérje, és az kezd rohadni.
Én creatine monohidrátos nagy műanyagdobozba turmixolok kb 2 éve. Belefér a kezem és rendesen kitudom mosni akkor is ha beleszáradt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!