Hogyan oldjátok meg a piszkos pelenkák tárolását?
Hát tényleg jó a pelenkakuka és vannak utángyártott utántöltő szalagok is, azok lényegesen olcsóbbak, mint az eredeti társaik és pont ugyazat tudják.
De ha nem, akkor:
- fedős tetejű vagy jól záródó pedálos szemeteskuka
- benne naponta cserélni az alap műanyag zsákot
- van direkt kuka fertőtlenítő és illatosító spríy, valami 400 Ft a lidl W5 sajátmárkás pumpása, az is nagyon jó
- minden egyes pelenkát kölön bezacskózva teszel a kukába (péksüteményes, bevásárlós stb. egyéb háztartásban keletkező zacskók, szorosan bekötöd, csomózod)
- egyébként meg nem fűtőtest mellé teszed, nem a babaszobába- bár sajnos mindenhol büdös, úgyhogy a nagy kukába célszerű kivinni naponta párszor- nem nagy idő :)
- de úgyis gondolom midnen nap akár többször is mentek sétálni, ide-oda, akkor is ki tudod dobni a kinti kukába jövet-menet
én soha nem tároltam a kakis pelusokat. pfujjj :)
a szemetesben szemeteszsák, ha kakis pelus volt, akkor bekötöttem, gyerek az ölembe és vittük ki a kukába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!