Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Hogyan oldjátok meg a piszkos...

Hogyan oldjátok meg a piszkos pelenkák tárolását?

Figyelt kérdés
Nem vettünk pelenkatároló szemetest, mert úgy gondoltam, h. drága lesz a belevaló zacsi, és nem éri meg. Másfél éves kislányom és egyre inkább zavaróak a szagok, hiába ürítem rendszeresen a szemetest. Van valakinek valami tuti tippje, hogyan lehet a szagokat megszüntetni? Hova tegyem a kakis pelenkát?

2015. ápr. 2. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, uzsonnacsomagoló műanyag zacskó, amibe a zsömlét vagy zöldséget is veszed, öszsekötni, és kivinni. Napközben ha van akkor a következő séta alkalmával kiviszem, ha nem megyünk már sehova, akkor az előszobába teszem az ajtó elé, semmilyen szag nem jön belőle.

200 ft egy csomag, de ha tescozunk, auchanozunk, mindig hozok pár darabot talonba.

2015. ápr. 2. 17:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az erkélyre tettem ki a pelenkás kukát, és naponta ürítem.
2015. ápr. 2. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:
duplán van zacskózva, kitesszük az erkélyre, onnan naponta egyszer vagy kétszer ürítjük
2015. ápr. 2. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
pelenkatartó zacsiba van téve a kakis, onnan megy egy sima mezei pelustartó vödörbe. Nem jön ki a szag.
2015. ápr. 3. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!