Látok olyanokat, hogy DJ van a konditeremben. Szerintetek ez nem hülyeség egy kicsit?
Mondjuk az végül is jobb. Én rájöttem, hogy ezek amúgy nem lábaznának, de hát azért ugye muszáj. De mivel az fáj meg minden, inkább leülnek a pinatárogatógéphez telefonozni. :D Majd legközelebb szólok egy ilyennek, hogy a lábtolónál több a wifi. (Nem.)
palilaci! Azzal azért nem értek egyet, hogy amiben nincs dob vagy gitár az nem zene. (Mondom ezt úgy, hogy amúgy metált hallgatok.) Egyébként jó helyen edzhetsz. Bár sajnos rapban is van egy csomó ami rohadtul demotiváló. Ahol én edzek ott azért egy GnR már elég vadnak számít, ha meg metál van nagy ritkán, azonnal rohan valaki szólni, hogy az nem jó. xD
Nagyon jó teremnek kellene lennie, hogy továbbra is oda járjak...
Bár nálunk sem sokkal jobb a helyzet. Vagy valami lassú, demotiváló altató megy vagy egy remixelt botmixer idegesítő és zavaró zaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!