Az hogyan lehet hogy valaki nem is figyel a kajára, össze-vissza eszik, nem eszik annyi fehérjét mint kéne, és mégis van rajta izom? Nekem meg maximálisan kell figyelnem a kajára hogy valami látszata legyen amit csinálok.
Úgyhogy a kaja nem számít annyira, amennyire írják. A fejlődés azon múlik, hogy mikor, mennyit és hogyan edz az ember.
Más dolog, ha valaki helyett mr. Kox dolgozik.
Nekem volt, hogy 1 évig betartottam az összes étrendre vonatkozó szabályt, mégse fejlődtem semmit. Máskor meg fogyókúra mellet, napi 3 étkezéssel is elég komoly fejlődést értem el már 3 hónap alatt.
Mi volt a különbség? Az, hogy míg az alatt az 1 év alatt a sárga kapszulás edzéstervet követtem(hetente csak 1x edzek mindent), addig az alatt a 3 hónap alatt minden izmot heti 2x edzettem. Az is fontos, hogy jól kikísérletezett sorozatszámmal.
Persze a gyakorlatok minősége is rengeteget számít, tehát nem mindegy, hogy pl.: a hátra rosszul, testépítő módra végrehajtott evezést végzek, vagy 1 jó hátgéphez ülök inkább.
Én is elfogadom, hogy fehérje nélkül nem megy. Kell egy kiegyensúlyozott, napi 3 étkezésből álló étrend általában lehetőleg hússal. És ennyi elég is. Amire igazából figyelni kell, az az edzés.
Persze ezek naturál tapasztalatok. A legtöbb ember szteroiddal lesz izmos, rájuk nem tudom milyen szabályok vonatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!