Egy hét alatt 4x edzettem 1.5órát mégis fogytam 0.2kg izmot mit rontottam el?
Előző héten vettem mérleget ami mutatja a víz zsír izom szazalékot ezt szoroztam a tessulyal es mindig felkeléskor.
Viz elkezdett emelkedni minden nap összesen már fél kgvel több mint egy hete a zsír lassan megy lefelé de az izom változatlan volt szinte most meg hirtelen 0.2kgt csökkent. Napi 2x 10gramm kreatint kezdtem szedni 1hete most feltoltok. Olvastam h valakinek a keratin vizzé alakítja az izmot, lehet ezzel van a baj?
Igen a kreatin vizze alakitja az izmaidat es ha tul sokaig szeded vizi pokemon lesz beloled
Ha nem tudjátok mitol van mondjátok azt ahelyett h szapultok -.- valami értelmeset is tud irni vmelyikotok?
Eddig senki nem tudja akit kérdeztem.. lehet sport orvoshoz kéne mennem? Kinéztem egy jót az 5000Ft az drága sportorvosnak számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!