Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti a konditerembe veszitek a...

Ti a konditerembe veszitek a fehérjét vagy veszitek?

Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ketten edzünk, reggelire is van protein, meg edzés után is. Így a legnagyobb kiszerelést vesszük meg ami sokáig elég. Zacsiba kimérjük a szénhidráttal együtt, ha a shakerbe teszed nem szakad ki a zacsi és nem rohad be az esetleg még párás shakerbe a fehérje.

TerembeNN csak akkor veszek, ha elfelejtettem vinni.

2015. aug. 8. 10:44
 2/3 anonim ***** válasza:
viszem shakerben a fehérjét és edzés után felöntöm vízzel.
2015. aug. 8. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Én hazamegyek, és megiszom/eszem otthon. Újabban rizspehelykását csinálok, erre öntöm rá a turmixot. Finom, laktat, és minden benne van, ami kell. Szerintem nem létfontosságú, hogy azonnal az edzés befejese után begurítsa az ember a turmixot. Persze ha utána nem jut kaja közelébe, mert megy még ide-oda, akkor érdemes magaddal vinni a port a shakerben, hogy csak fel kelljen vizezni.
2015. aug. 8. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!