Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A konditerembe tévedt óvatlan...

A konditerembe tévedt óvatlan prédát hamar kibe*ezik a Vietnámi zöldsapkások?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elnézést a fura címért de ötletesebb nem jutott az eszembe.

A kérdésem lényege az lenne hogy:

En soha életembe nem voltam konditeremben de mivel van rajtam egy kis felesleg és azt szeretném ledolgozni szívesen mennék csak nem tudom mi vár rám és ahogy mint az egyszeri paraszt naiv ember elképzeli én is abban az elgondolásban vagyok hogy ha egy magamfajta ember betéved oda ahol mások naponta 3 órát vannak nos hát hogy viszonyulnak az új élőlényhez?

Leginkább ez a videó tudná demonstrálni félelmem:

https://www.youtube.com/watch?v=vpfPVEpsW-w

2015. aug. 5. 02:04
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Pluszba még seggbe is rakjuk az ilyen kiskancsókat az öltözőben, mert az a fétisünk hogy megalázunk más ismeretlen embereket.
2015. aug. 5. 02:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nem, semmi ilyesmi, aki bunkó az esetleg nem köszön, vagy ilyesmi, de békén hagynak, a legtöbben emlékeznek hogy ők is voltak kezdők, sőt rengetegen segítenek is
2015. aug. 5. 02:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Edzőterembe edzeni járunk, örűlhetsz, ha valaki hozzádszòl... Èn speciel egèsz edzès alatt be van dugva a fülem ès miközben a megjelenèsemb

ől val

òszínűleg mindenki azt hiszi, hogy valami durva halálmetált hallgatok, valòjában hangoskönyveket hallgatok f

őleg angol nyelven... Ès rohadtul morcos vagyok, ha valaki beszèl hozzám, mert akkor nem tudok a könyvre figyelni ès vissza kell tekernem...

2015. aug. 5. 07:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekel, vidéki termekben még sokan segítenek is, a nagy pestiekben ez annyira nem jellemző mert van 1000 bérletes.
2015. aug. 5. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem mindenki hú de izmos a teremben, sőt... ahol én edzek, vannak kövérek, idősek, és vannak nagyon vékony srácok is. Senki nem foglalkozik ezzel. Jól mondták, a kis termekben családias a hangulat általában, a nagy termekben több ember koncentrálódik, valószínűleg ott lesznek "hárdkórabb" emberek, az zavarhat, de alapvetően egy nagy teremben meg kevésbé vagy feltűnő. De igazából nem kell aggódni egyáltalán. Arra figyelj, hogy akkora súlyt használj, amivel szabályosan bírsz edzeni. Végezz átmozgató edzéstervet pár hónapig, majd válts osztottra.
2015. aug. 5. 09:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. aug. 5. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ugye vannak bizonyos beavatási szertartások, meg a korábbiak szeretik kóstolgatni a kezdőket, felmérik az erőviszonyokat, ilyesmik. Az erőszaknak ne ellenállj, súlyos sérülést általában úgysem okoznak, de a kekeckedéstől megvadulhatnak.

Kerüld a szemkontaktust, szólíts mindenkit "Nagyúr"-nak, ha parancsot kapsz, teljesítsd, nőre rá ne merj nézni, és néhány hónap alatt téged is befogadhatnak, mondjuk a régebbi arcok megengedik, hogy letöröld utánuk a gépeket meg más effélék. Már ha sikerül valami toleránsabb helyre kerülni, persze. Vannak durvább helyek, ahol nem mennek ennyire egyszerűen a dolgok.

2015. aug. 5. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Kisebb termekben, ahol vannak öten, ott esetleg beszólhat valami rossz érzésű paraszt, de le kell fosni.
2015. aug. 5. 15:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti az iróniaméter látom nálatok is kiszakadt :D
2015. aug. 5. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne higyj itt senkinek! A kezdők vérét szokták az őshonos teremhasználók az edzés utáni turmixba csepegtetni.
2015. aug. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!