A konditerembe tévedt óvatlan prédát hamar kibe*ezik a Vietnámi zöldsapkások?
Sziasztok! Elnézést a fura címért de ötletesebb nem jutott az eszembe.
A kérdésem lényege az lenne hogy:
En soha életembe nem voltam konditeremben de mivel van rajtam egy kis felesleg és azt szeretném ledolgozni szívesen mennék csak nem tudom mi vár rám és ahogy mint az egyszeri paraszt naiv ember elképzeli én is abban az elgondolásban vagyok hogy ha egy magamfajta ember betéved oda ahol mások naponta 3 órát vannak nos hát hogy viszonyulnak az új élőlényhez?
Leginkább ez a videó tudná demonstrálni félelmem:
https://www.youtube.com/watch?v=vpfPVEpsW-w
Edzőterembe edzeni járunk, örűlhetsz, ha valaki hozzádszòl... Èn speciel egèsz edzès alatt be van dugva a fülem ès miközben a megjelenèsemb
ől val
òszínűleg mindenki azt hiszi, hogy valami durva halálmetált hallgatok, valòjában hangoskönyveket hallgatok f
őleg angol nyelven... Ès rohadtul morcos vagyok, ha valaki beszèl hozzám, mert akkor nem tudok a könyvre figyelni ès vissza kell tekernem...
Hát ugye vannak bizonyos beavatási szertartások, meg a korábbiak szeretik kóstolgatni a kezdőket, felmérik az erőviszonyokat, ilyesmik. Az erőszaknak ne ellenállj, súlyos sérülést általában úgysem okoznak, de a kekeckedéstől megvadulhatnak.
Kerüld a szemkontaktust, szólíts mindenkit "Nagyúr"-nak, ha parancsot kapsz, teljesítsd, nőre rá ne merj nézni, és néhány hónap alatt téged is befogadhatnak, mondjuk a régebbi arcok megengedik, hogy letöröld utánuk a gépeket meg más effélék. Már ha sikerül valami toleránsabb helyre kerülni, persze. Vannak durvább helyek, ahol nem mennek ennyire egyszerűen a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!