Izmositás, ektomorf testalktattal?
Figyelt kérdés
eleinte csak fekvenyomással kezdtem aztán bicepsz gépet is elkezdtem használni majd fekvőtámaszokkal erősítettem és egykezes súlyzókkal tárogatok meg azokkal is szoktam fekvenyomni már van egy kis látszata de többet szeretnék elérni az étrendemmel eddig nem foglalkoztam de ettem normálisan és ebben szeretnék segítséget kérni hogy mit kéne ennem. Meg egy pár hasizom gyakorlatot is mondhatnatok.2015. aug. 6. 19:57
1/8 anonim válasza:
olvasd el a Sárga kapszula című könyvet...
2/8 anonim válasza:
Felejtsd el a bicepszgépet meg a tárogatást! Ezek teljesen feleslegesek egy kezdő ektomorfnak. Guggolás, felhúzás, fekvenyomás, mellről nyomás állva rúddal, döntött törzsű evezés rúddal. Más nem is kell!
Hétfő:
Guggolás tarkón 12 10 8 6
Fekvenyomás 12 10 8 6
Felhúzás 12 10 8 6
Csütörtök:
Guggolás mellső tartással 12 10 8
Merev lábas felhúzás 12 10 8
Mellről nyomás állva rúddal 12 10 8
Döntött törzsű evezés rúddal 12 10 8
Ilyen edzésterv való ektomorfoknak!
3/8 anonim válasza:
Olvasd csak el a sárga kapszulát... Ilyenbjött ment edzéstervekkel, amikből komplett izomcsoportokat felejtenek ki, ne foglalkozz...
4/8 anonim válasza:
Az enyémből semmi sincs kifelejtve. Szándékosan nincsenek benne olyan haszontalanságok mint a hasazás, a vádlizás vagy a kar direkt edzése.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:D
2015. aug. 7. 20:45
6/8 A kérdező kommentje:
A guggolas annyira nem jó mert a térdem mert ilyen kattogos térdét örököltem meg a ferde evezés se mert hosszú vékony hátam van a felhuzasnal ilyen sokat nem tudok megcsinalni
2015. aug. 7. 20:48
7/8 anonim válasza:
Akkor csináld kis súllyal, akár először csak üres rúddal.
Egyébként vigyázz a kajával: én is azt hittem, hogy 100%-ig ektomorf vagyok, aztán sikerült egy kisebb úszógumit növesztenem, mondván hogy ektomorfként úgyis ehetek szinte bármit bármilyen mennyiségben... :D
8/8 anonim válasza:
olvasd el azt a könyvet, ahelyett, hogy egy Véreres wcpumpa nevű debil hülyeségeire hallgatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!