Vettem ma kondibérletet, szeptembere mennyit tudok fejlődni?
Figyelt kérdés
van egy srác, nagyon félek tőle, de ma elhatárosztam, hogy erősebb leszek nálla.2015. aug. 6. 19:18
11/12 anonim válasza:
az más, akkor kezdj el kondizni, ha nem tudod mit hogy kell, akkor személyi edző vagy valami haver aki otthon van ezekben :) viszont arra számíts, hogy eredmény nem 2hét után fog látszódni :)) kicsit legyél határozottabb, aki téged b.asztat, annak is vannak olyan dolgai ami nevetségesek, ezeket próbálja elrejteni azzal hogy más hibáit neveti ki, ami szánalmas szerintem... meg alapból ne érdekeljen amit más mond :D semmi olyat nem értek el ami miatt neked oda kéne figyelni rájuk.. ők egy nagy senkik:DD
12/12 anonim válasza:
Hát akkor sportolj, vagy erösíts, szinte mindegy, mert ártani nem fog egyik sem, ha felügyelettel jól csinálod.
Belevaló jótestü leszel, mindenki meg fog nézni - esetleg még irígykedni is fognak rád.
Csak ne dicsekedj és ne mutogassad magad, mert az nem jó, ha izomagyú leszel.
Nagyra értékelem, hogy adsz magadra; és ezt mások is értékelni fogják.
Hajrá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!