Vettem ma kondibérletet, szeptembere mennyit tudok fejlődni?
Figyelt kérdés
van egy srác, nagyon félek tőle, de ma elhatárosztam, hogy erősebb leszek nálla.2015. aug. 6. 19:18
1/12 anonim válasza:
Megtanulhatod helyesen végrehajtani a gyakorlatokat,ha meg verekedni akarsz akkor kondi helyett valami kuzdosportot válassz
2/12 A kérdező kommentje:
nem akarok verekedni, azt akarom, hogy ha rámnéz valami selejtes lelkivilágú elvált szülők neveletlen fattyja, az ne akarjon megalázni egy osztály előtt.
2015. aug. 6. 19:33
3/12 anonim válasza:
ha erősebb vagy nála akkor is meg tud verni... inkább kezdj el valamilyen küzdősportot
4/12 A kérdező kommentje:
de nem az a lényeg, hogy megtudnak verni, vagy nem, hanem, hogy az ilyen férgek mindig a legkisebbet szúrják ki maguknak, és nem akarok tovább a legkisebb lenni. Egyáltalán nem vonzanak a küzdősportok én nem akarok verekedni senkivel, csak azt akarom, hogy ne én legyek a labda szünetekben.
2015. aug. 6. 20:02
5/12 anonim válasza:
Ennyi idő arra elég, hogy nagyjából megszokd a terhelést. Nem sok minden fog látszódni rajtad. Csináld tovább szorgalmasan, és idővel meglesz az eredménye.
6/12 anonim válasza:
ha bántanak, akkor ne gyúrni kezdj el, szeptemberre nagyjából annyi lesz, hogy megtanulod helyesen végezni a gyakorlatokat, meg hozzászoksz a terheléshez. látszani semmi nem fog rajtad.. majd 2-3-4 év múlva.. ahogy a többiek mondták, küzdősportokba kéne gondolkozni (box, thai box kettő közül válassz, inkább thai-t javaslm), és akkor mindegy hogy nézel ki, ha bántanak megtudod magad védeni :)) egyébként nagyon utálom az ilyet, nem tudom hány éves vagy, de engem is b.aszogattak 12-13 évesen, voltam vagy 40 kiló, nem kell hagyni magad és kész :D 2x-3x visszaütöttem, negyedjére már nem próbálták meg :) azóta 19 évesen vagyok 188 centi 94 kilo, nem nagyon kötekszik senki :DDD csak nyugi, ne kapkodj, ilyenekbe hogy szteroid ne is gondolkozz (tényleg, ne tedd rá az egészséged), attól hogy kicsi vagy még nem kell hagynod magad :))) egy kalappal neked :D
8/12 anonim válasza:
Megérzik a félelmet és a bizonytalanságod, elsősorban ez a te problémád.
9/12 anonim válasza:
Annyit fejlődsz hogy 0.
+1-5 kiló a kezdetihez képest.
Ez bicepszben csak hogy legyen viszonyításod kb 0-1 centi között lehet.
10/12 A kérdező kommentje:
16.
Szerintem meg az a gondom, hogy a saját táskám súlyától volt már, hogy pofára estem, tesiteremben kötélmászásnál a csomón még nem jutottam túl, focoban pedig 3 métert repülök ha eltalál a labda... Persze ez irónia..
Továbra sem akarok verekedni, azt akarom, hogy ne én legyek a közröhely tárgya..
2015. aug. 7. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!