Honnan van a testepitoknek alig 17-18 evesen penzuk egy csomo kokszra? (Gondolom nem szar minosegu amit meg kezdokent vettek)
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 01:11
1/6 A kérdező kommentje:
Inkabb ugy mondanam,hogy honnan volt. :'(
2015. aug. 6. 01:12
3/6 A kérdező kommentje:
Es ha esetleg valakinek nem tudott anya-apa adni?
Gondolom egy embernek nem lesznek sponzorai ameg nem er el egy minimalis szintet.
2015. aug. 6. 01:19
4/6 HarciCsiga válasza:
Tobb verzio van a leggyakrabb szerintem apuci anyuci add neki penzt csak azt nem vagjak hogy gyogyszerekre megy a nagya, a masik a fanatikus aki kigurcoli a belet hogy koxolhason es rendesen keszulhessen versenyre beloluk van szerintem a legkevesebb a harmadik meg akt szponzoral valaki( egyebkent rovid ideig kis dozis teszto mondjuk nem olyan draga annyiba faj kb mint masnak a hetvegi buli meg a cigi penze egy hétre nagyobb dozist ennyi idosen meg felesleges nyomni szerintem) :)
5/6 anonim válasza:
Jaja szuris tesztó nem olyan drága ám, és amúgy sem kell sok. Több nem jobb, lassan kúráról kúrára kell mindig minimálisan növelni az adagot. HCG is olcsó, meg antiösztrogén is.
6/6 nerd11 válasza:
Azért az okosabbak odafigyelnek a védekezésre is. Pl. egy sima teszto kúra közben is költesz antiösztrogénre, és a PCT általában drágább is, mint az anyag amit benyomtál.
A főszponzor anyu és apu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!