Ebből lehet valami szeptemberig?
80 kg vagyok 170 cm magas, és szeretnék egy kicsit karizomra erősíteni, ezért azt találtam ki, hogy minden nap karonként 200 emelés 2 kg-os súlyzóval.
Ebből lehet valami, szeptemberig? Nem kell nekem olyan hűű de nagy, de azért jó lenne egy kicsi.
Napi szinten eszek zöldséget paprika-paradicsom, 2-3 naponta görögdinnyét, és napi 20-30km kerékpározás.

Állóképességed fog elsősorban nőni, a karod csak keveset.
Tegnap láttam egy fiút, nagy felsőteste volt és olyan vékony lábai, hogy ritkán látni ilyet. Lehet, hogy amikor elölről Rád néz egy nő és az izmos mellkast és karokat látja az jó, de hidd el, mikor meglátja milyen láb van hozzá .. nem tudom melyik a jobb: ha kinevetnélek, ha butának, a testépítéshez nem értőnek, vagy ha dilisnek tartanálak. Az arányos test a szép. Persze van, hogy az egyik testrész fejlődése jobban "megszalad".
Ahogy az 1. írta: alapismeretek és még sok más testépítéssel foglalkozó oldalt olvasgass vagy keress valakit ismeretségi körben, edzőtermben aki ért is hozzá.

"ezért azt találtam ki"
Az a jó, hogy az emberek évezredek óta edzenek, sok ebben a tapasztalat, nem neked kell kitalálni a testépítés mikéntjét. Minden le van írva, csak olvasni kell (és csinálni azt, amit tanultál).
Sajnos ez egy lassú folyamat, tehát jövő szeptemberre lehet érdemi eredmény, a mostani szeptemberig csak izomláz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!