Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebből lehet valami szeptemberig?

Ebből lehet valami szeptemberig?

Figyelt kérdés

80 kg vagyok 170 cm magas, és szeretnék egy kicsit karizomra erősíteni, ezért azt találtam ki, hogy minden nap karonként 200 emelés 2 kg-os súlyzóval.

Ebből lehet valami, szeptemberig? Nem kell nekem olyan hűű de nagy, de azért jó lenne egy kicsi.

Napi szinten eszek zöldséget paprika-paradicsom, 2-3 naponta görögdinnyét, és napi 20-30km kerékpározás.

2015. aug. 5. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
hát nem nagyon vagy képben az tuti..miért csak karizomra akarsz erősiteni??az egész testre kell edzeni.es a karizom nem csak a bicepszedből áll.200 emelés az mi akar lenni? :D szerintem evvel kb. annyit érnél el mint ha légycsapoval legyeket csapkodnál..szériákról/sorozatokról nem hallottal? olvass kicsit utánna a dolgoknak.Neten kikeresed:alapismeretek,sargakapszula.Ha nem akarsz kondiba járni,vagy nincs otthon megfelelő felszerelésed ,akkor végezz saját testsulyos gyakorlatokat Aztan a zoldseg ,gyumolcs az egészséges ,de az izom építéshez sok fehérje szugseges.A biciklizés meg aerob edzés.
2015. aug. 5. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Állóképességed fog elsősorban nőni, a karod csak keveset.

Tegnap láttam egy fiút, nagy felsőteste volt és olyan vékony lábai, hogy ritkán látni ilyet. Lehet, hogy amikor elölről Rád néz egy nő és az izmos mellkast és karokat látja az jó, de hidd el, mikor meglátja milyen láb van hozzá .. nem tudom melyik a jobb: ha kinevetnélek, ha butának, a testépítéshez nem értőnek, vagy ha dilisnek tartanálak. Az arányos test a szép. Persze van, hogy az egyik testrész fejlődése jobban "megszalad".

Ahogy az 1. írta: alapismeretek és még sok más testépítéssel foglalkozó oldalt olvasgass vagy keress valakit ismeretségi körben, edzőtermben aki ért is hozzá.

2015. aug. 5. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem, nem, nem, nem.
2015. aug. 5. 12:21
 4/4 kovpet ***** válasza:

"ezért azt találtam ki"

Az a jó, hogy az emberek évezredek óta edzenek, sok ebben a tapasztalat, nem neked kell kitalálni a testépítés mikéntjét. Minden le van írva, csak olvasni kell (és csinálni azt, amit tanultál).

Sajnos ez egy lassú folyamat, tehát jövő szeptemberre lehet érdemi eredmény, a mostani szeptemberig csak izomláz :)

2015. aug. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!