Ebből ez hogyan lehetséges?
Most kb olyan az alkatom, mint itt a középső képen: [link]
De egy ilyen típusú testet szeretnék valamiképp elérni: [link] illetve [link]
Szóval nem dagadó izmokat szeretnék meg semmi kockahas, csak vékonnyá, széppé és ruganyossá szeretnék válni, mint a képen látható nők.
Természetesen nem azonnal akarom, tudom, hogy lassú és erőfeszítéssel teli az út, de az elhatározás már megvan, csak a hogyannal nem vagyok még tisztában, hiába olvastam utána több helyen is, egymással ellentétes dolgokat is olvastam.
Az érdekelne, hogy pontosan mit kéne tegyek a célomért étkezés és sport (konditerem) terén, úgy hogy eddig csak aerobicra jártam, a kondigépeket még nem igazán ismerem? Szóval hogy fejlődhetnék idáig?
Dagadó izmaid soha nem is lennének koksz nélkül. Egy nőnek soha nem lesz nagy izma, mivel 1/25 annyi tesztót termel, mint egy férfi és még nekünk sem nagyon megy.:)
Akiket látsz nőket dagadó izmokkal, azok nem naturálok. Szóval ezen ne aggódj.
Egyébként meg szálkásító diéta kell, heti 3-4 komoly súlyzós edzés és mellé heti minimum 3-4 aerob edzés.
Google: alapismeretek. Olvasd el, alul van tovább gomb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!