Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gerincferdülésem van tudnátok...

Gerincferdülésem van tudnátok valami gyógytornát rá?

Figyelt kérdés
Fűzös vagyok most lesz a harmadik fűzöm azt mondta az orvos hogy már javult. De az a helyzet hogy kiderült hogy porckopás van a baltérdemben azóta nem mondja az orvos hogy a rá. Szerintetek lehet?
2015. aug. 3. 22:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy kihagytam de azt is akartam volna írni hogy izmosítani szeretném a combom ha tudnátok valami jó kis tornát megköszönném 😊😊
2015. aug. 3. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
El kéne menned gyógytornásszal egyeztetni ezekről. Jó lenne elmenni egy magán rendelésre, nem csoportosra, az sajnos nem túl jó.
2015. aug. 3. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha pedig a combodat szeretnéd izmosítani, akkor edzőtermi gyakorlatokat kéne csinálnod, de könnyen továbbronthatsz a térded állapotán, ráadásul sok gyakorlat necces lehet a gerinced miatt is. Mindenképp konzultálnod kéne szakemberrel, vagy fogadni egy jó személyi edzőt, aki figyelembe veszi ezt.
2015. aug. 3. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudom, ezek nem egzakt dolgok, de sajnos neten keresztül nem tudunk segíteni. Szakemberhez kell fordulni.
2015. aug. 3. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és bocsi a floodért. :D
2015. aug. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!