Az a helyzet, gerincferdülésem van, hogyan, mivel edzek?
gyógytornász megtaníthat újra helyesen mozogni,hajolni,ülni,felállni,ez lenne kb a legfontosabb.
mert hiába végeznél remek gerincedzéseket,ha a nap többi részében meg a hanyag tartás miatt ugyanott lennél,mint voltál.
nálad meg kiemelten fontos a törzs edzése,megerősítése úgy,hogy közben ne érje hosszirányú és rázó terhelés,vagyis a jóga lehetne a te sportod,ami mellett végezheted a fegyencedzést is,persze.
Ugyan ez a bajom, ennek kapcsán nemrég kezdtem el a fegyencedzést, még nem érzek változást, de tényleg, még csak most kezdtem:D
Sok sikert!
Hello!
Sajnos nekem is van (gerincferdules) 2-3 evig csinaltam a fegyenctornat, hat-kar-mell izom latvanyosan megvaltozik, a gerinc viszont csak romlik a rossz gerinc es izomstruktura miatt erosebb lesz a deformacio a "szebb" tartas ellenere is. Csak uszas allitolag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!