Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az a helyzet, gerincferdülésem...

Az a helyzet, gerincferdülésem van, hogyan, mivel edzek?

Figyelt kérdés
Leginkább a hátamat kellene erősíteni. Azt hallottam a fegyencedzés jó lenne. És sokan mondták , hogy kondizzak de ez tényleg nagyon megterhelné a hátamat.

2013. aug. 11. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
nem vok orvos de szerintem mindnet egyenes hattalj csinalj.Mindig felfele nezz
2013. aug. 11. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:

gyógytornász megtaníthat újra helyesen mozogni,hajolni,ülni,felállni,ez lenne kb a legfontosabb.

mert hiába végeznél remek gerincedzéseket,ha a nap többi részében meg a hanyag tartás miatt ugyanott lennél,mint voltál.

nálad meg kiemelten fontos a törzs edzése,megerősítése úgy,hogy közben ne érje hosszirányú és rázó terhelés,vagyis a jóga lehetne a te sportod,ami mellett végezheted a fegyencedzést is,persze.

2013. aug. 11. 22:51
 3/5 anonim válasza:

Ugyan ez a bajom, ennek kapcsán nemrég kezdtem el a fegyencedzést, még nem érzek változást, de tényleg, még csak most kezdtem:D

Sok sikert!

2013. aug. 12. 17:08
 4/5 anonim válasza:

Hello!

Sajnos nekem is van (gerincferdules) 2-3 evig csinaltam a fegyenctornat, hat-kar-mell izom latvanyosan megvaltozik, a gerinc viszont csak romlik a rossz gerinc es izomstruktura miatt erosebb lesz a deformacio a "szebb" tartas ellenere is. Csak uszas allitolag...

2013. aug. 17. 11:30
 5/5 anonim válasza:
(rossz csigolyak, bocs elirtam)
2013. aug. 17. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!