Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelés, melyik módszer?

PepperChili kérdése:

Tömegnövelés, melyik módszer?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg én úgy tömegelek, higy kimért rizs/durumtészta és csirkemell adagokat eszek 2 óránként, lent a terembe azt mondták, hogy ez nem egy jó módszer hagyjam az egészet és kezdjek el enni mindent nagy mennyiségben és nem baj hogy sok zsír is jön fel de nagyobb izomtömeget érhetek el annyi hogy kicsit jobban le kell majd szálkásítani. Szerintetek? Szerintem ez az utobbi modszer ugyanannyi izomtömeget hogy csak sokkal több zsírral. Előre is köszönöm

2015. aug. 3. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:

A tomegelésnek nem az a lényege, hogy meghízz.

Inkább lassú, minőségi tömegelést csinálj, semmit értelme felpakolni zsírpárnákat.

2015. aug. 3. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, maradok szépen a kimért rizsnél és húsnál
2015. aug. 3. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
aki ilyet mond, az egy retardált paraszt...
2015. aug. 3. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Te csinálod jól. A tömegelésnek nem az a lényege hogy minden áron meghízz mint egy disznó.
2015. aug. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!