Fog látszódni hogy tornázom? Lent
Eddig fociztam, de most már be fogom fejezni. Valamit ki kéne találnom helyette.
Mivel fociztam nem hiszem h elég lenne az hogy ha csak tornáznék így arra is gondoltam, hogy eljárok mellette futni.
Ez csak pl.:
Hétfő - futok + torna
Kedd - torna
Szerda - torna
Csütörtök - futok + torna
Péntek - torna
Nem szeretnék egy kigyúrt állat lenni, de azért szeretném hogy valamennyire látszódjon.
Azt hallottam hogy aki nem csak a testépítéssel foglalkozik hanem mellette pl. még focizik akk rajta nem látszik annyira.
Az lenne a kérdésem hogy mennyire látszódna rajtam h tornázom ha mellette eljárnék futni is??
Mire gondolsz h mit takar??
Napi 1 - 1,5 óra. Itthon van pár súlyzóm (mell, bicepsz,hát), fekvőtámasz, hasizom. Ilyenekre gondoltam.
Pont ezt a pár éves kemény munkát nem akarom és nem azért mert lusta vagyok. Úgy gondolom h 8-10 év foci után nem lenne elég az h csak gyúrok. Nem vagyok olyan h csak gyúrni járjak és semmi más sport ugye aki meg tényleg komolyan veszi az csak arra koncentrál.
Inkább ,,csak'' sportos szeretnék lenni. Tényleg csak annyit h izmosabb legyek kicsivel.
nem gyúrni kéne, hanem rendesen edzeni.
és hidd el, egy rendes edzés után sokkal fáradtabb leszel mint a fociedzésed után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!