Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen kondigépről?

Figyelt kérdés

[link]

Hárman járunk edzeni a családban, ezért gondolkozunk egy ilyen gépen. Árát tekintve kevesebb, mint 1 év alatt visszahozná a bérletek árát és itt lenne helyben, ezért tetszik. Szerintetek helyettesítheti a konditermes edzést egy ilyen gép?

2015. júl. 31. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. júl. 31. 14:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Fekpad van itthon, ezt kifelejtettem.
2015. júl. 31. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Csináltassatok/vegyetek egy erőkeretet. Lehet rá csináltatni húzódzkodó, tolódzkodó részt, csigát. Gumiszalagokkal meg lehet változtatni az ellenállást stb.
2015. júl. 31. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tom. Én jobban szeretek közösségbe járni.
2015. júl. 31. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem helyettesiti a konditermet természetesen, de sok gyakorlatot lehet rajta csinálni. Lapsúlyos és gyakorlatilag minden izomra lehet vele gyakorlatot csinálni. Ha van fekvenyomód meg kézisúlyzók akkor hobby szinten szerintem teljesen jó választás. Nekem ennél sokkal kevesebb funkcióval ellátott kondigépem van itthon. Szerintem jó befektetés.
2015. júl. 31. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem otthonra teljesen jó, de találni sokkal olcsóbbat is. Én ennek a töredékéért vettem ilyesmit, csak fekpadosat. Szeretem használni. A kpnditerem azért jobban felszerelt, de ezzel is lehet edzeni.
2015. júl. 31. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

En terem parti vagyok. Az otthoni edzest el-el lehet sumakolni, de egy termit kevesbe. Ott legalabb kozossegben vagy.

Engem peldaul motival a tobbi ember.

2015. júl. 31. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
egy párban vett bővíthető egykezes súlyzó és egy húzódzkodó beelőzi ezt a gépet és a lakást sem csúfítja el.
2015. júl. 31. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!