Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek erről a...

Nemkötömorodra kérdése:

Mi a véleményetek erről a kondigépről?

Figyelt kérdés
link: [link] egy hasonló kondigép beruházásán gondolkodom. Leginkább a fekvenyomó része érdekel, hogy az szerintetek miben befolyásolja h lapsúlyos és nem a szokványos fekvenyomó rúd van hozzá? Hogy van a lapsúlyokra illesztve, van e esetleg kisebb hatásfoka mint a sima fekvenyomásnak és ha igen mennyire? Tudom, hogy jobb lenne a sima fekvenyomópad, de ez ugyanolyan árért több funkciót tartalmaz. és nagy előny h nem kell hozzá rudat venni, valamint a tárcsák cserélye sokkal halkabb, ami nem hátrány egy panelházban. Véleményetek?

2012. nov. 5. 16:54
 1/6 dirtboy ***** válasza:

ilyen nekem nem kéne,

bizony hogy nem jó a fekvenyomó rész így

2012. nov. 5. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:
konkré indokot tudnál mondani hogy miért? őszintén azért gondoltam mert ha lefekszel a padra fekvő lábtolóként is funkcionál, meg gugológépként is. és igy hogy több variációja van, nem kellene külön lábtolóra meg gugolókeretre költeni.
2012. nov. 5. 17:10
 3/6 dirtboy ***** válasza:

1.ha nem is bírod máris kinyomni az összes súlyt vele akkor 1hét múlva tuti

2.nem tudsz fogás szélességet váltani

3.akadályoz más fekve végzendő gyakorlatok kivitelezésében

ennyi elég?

2012. nov. 5. 17:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. én is erre gondoltam, h hamar kinövöm. bár jelenleg a fekvenyomásom csak 40 kg :(, ehhez meg elvileg 80 kilónyi súly van, de ha csökken a hatásfoka akkor az nagyon gáz. mert lehet ennél a 80 kg nem ér annyit sem mint szokványosan a 40. Más fekvő gyakorlatnál nem akadályoz, mert elvileg leszerelhető, de a fogásszélességben igazad van. szerintem inkább maradok egy sima fekpadnál egyenlőre. Amugy a hatásfokáról tudtok valamit? Mert ha jól értelmezem akkor itt a súly a nyomószerkezet egyik végén van, míg én ugye a másik végét nyomnám. Tehát a nyomatéki kar miatt elvileg a 80kg nem valós hanem valamivel kisebb a kar hosszúsága arányában. Vagy rosszul értelmeztem?
2012. nov. 5. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem olcsóbban kijönnél egy fekpaddal, két db. egykezessel, meg egy kétkezessel. Én 40k-ért vettem a fent leírtakat 110 kg súllyal. A hanggal meg ne foglalkozz, jól nézünk már ki. Én ugyan vidéki házban lakom, de a szomszéd ház relatíve közel van, és amikor hajnal 1-kor kezdek el kint gyúrni, és ordítok sem érdekel, hogy más mit gondol. Ez a gép nagyon furcsa...Egészen biztosan nem venném meg. Max. seftelni..
2012. nov. 5. 17:33
 6/6 dirtboy ***** válasza:
nem tudom mennyivel könnyebb rajta nyomni de az tuti hogy könnyebb,jól gondolod.
2012. nov. 5. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!