Ennyi adag szójától lehet bajom?
Sziasztok
2*2 kg szójaproteinra áldoztam.
Barátnőm javaslatára ruháztam be rá nem is néztem utána mert ő már elég régóta él vele együtt. Meg az oldal ahol kinéztük ingyenes szállítást hirdetett meg arra a napra.
Meg is érkezett nincs vele problémám de egyik szabad pár percemben mert milyen az ember mégiscsak beütöttem a googleba mit lehet vagy kell tudni róla.
Megijesztettek a hozzáállásukkal. Miszerint rákkeltő és betegséget okoz. Azért nem gondoltam hogy bármi probléma is lehet a szójával hiszen mindenhol szója ital szója szelet szója stb. terméket látni mert az milyen egészséges. Meg szinte már a kenyérbe is szóját tesznek..........
Elfogyaszthatom ezt a kiszámolva majdnem 2 havi adagot és legközelebb már más laktózmentes fehérjét vásárolnék vagy dobjam ki? :(
Szerintetek ennyi adagtól is lehet vagy fejlődhet ki betegség, rák?
Mielőtt elkezdtem volna edzeni, sportolni 6 évig dohányoztam ezért is tartok tőle annyira.
A másik pedig: hogy ha tisztában vagytok vele, hogy ezek az oldalak árulják ezeket a termékeket, hogyan tudtok rendelni tőlük x,y terméket? Hogy tudtok megbízni ezekben a gyártókban?
Sajnos teljesen elveszítettem a bizalmamat ezek felé a termékek felé. Inkább azt választottam, hogy még ha nem is esik jól, de magamba tömöm szilárd kajából. (Amiben lehetőleg nincs szója és társai...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!