Ez a tömegnövelő mennyi ideig bírná?
Sziasztok! Arra gondoltunk haverommal 1,5 hónap kihagyás után, hogy újra elkezdünk járni "gyúrni". Utána olvastam interneten, és az írják, hogy kezdőknek ez: [link]
Tökéletes választás.
Ezt a tömegnövelőt, ha ketten szedjük körülbelül mennyi idő, mire elfogyasztjuk?
Ha csak edzés után használjátok akkor 23 edzés kettőtöknek. Ami 12 edzéssel számolva egy hónapban, szűk két hónapig kitarthat. Ez a Full Mass totál pénzkidobás, vesztek egy csomó cukrot aranyárban. Fehérje alig van benne 18% cukor meg 77%. Egy 80%-os natúr tejsavófehérjével sokkal jobban kijöttök olcsó szőlőcukrot meg ti is hozzátudtok keverni és kaptok egy kitűnő edzés utáni italt ami tényleg a hasznotokra válik :)
Én ezt szoktam venni, natúr, nagyon jól oldódik nincs benne semmi hókusz-pókusz tiszta tejsavófehérje.
Koszonom a valaszokat.
Mondjuk a masodik lehetne kevesbe bunkó, de értem a lényegrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!