Hol tudok használható tömegnövelő étrendet szerezni?
Figyelt kérdés
170centi és 61 kiló vagyok. Vagy valami oldal is jó lenne ahol reális adagokból össze tudom állítani.
Köszi!
2015. júl. 26. 17:25
1/7 Szintiszoli123 válasza:
Használd a böngésződ keresősávját!
"tömegnövelő étrend"
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, találtam párat shop.builderen , de azt mondták hogy azok nem jók. Vélemény?
2015. júl. 26. 18:50
3/7 Szintiszoli123 válasza:
Nem a legjobbak.
Írj magadnak. A napi beviteled számold ki.
Ch elosztás: reggel és estre rossz az inzulinérzékenység. Nap közbe és edzés után Jó.
Zsír elosztás: Nem jó sok Ch mellé sok zsírt rakni, mert fokozza az inzulinválaszt (míg a zsír önmagában, CH nélkül gyakorlatilag nem okoz inzulinválaszt).
A fehérjét egyenletesen érdemes elosztani, de edzés után érdemes rögtön 0,5 g/ttkg-ot bevinni.
6/7 anonim válasza:
Nem a legjobbak? Jobbak mint amit itt kapsz
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült felmennem 72kilóra és utána abba maradtam 😁 de legalabb addig jo volt 😁😁
2019. febr. 10. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!