Mikor fejlődik jobban az izom edzésnél?
Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam hogy két nap has (azt hallottam a has izom nehezen fejlődik) és 1 nap váll kar stb.
Az lenne a kérdés hogy melyikkel edzéssel lehet elérni hamar fejlődést :
-a fent említettel
- 1 nap has 1 nap többi testrész
- 2 - 2 nap
vagy esetleg máshogy ?
Tudom hogy az izomnak pihenésre van szüksége ezért váltogatom
(már sikerült elérnem látványos fejlődést a hasamnál mert azt előbb kezdtem úgy hogy 2 hónapig majdnem minden nap)
Köszönöm a válaszokat
2015. júl. 30. 20:09
1/4 anonim válasza:
Jesszusom, mit bonyolítod? Minden izmot eddzél meg heti egyszer. Has, vádli, alkar kivétel, érzed, hogy mennyit bírsz. De szerintem kettőnél többször felesleges ezeket is edzeni.
2/4 anonim válasza:
minden 1, has vádli lehet 2, de a hasad az alacsony zsirszázaléktól lesz kockás, nem attól hogy megcsinálsz napi 1000 hasprést...
3/4 A kérdező kommentje:
Az rendben van mert a testzsír %-om nagyon alacsony szerencsére (6%)
2015. aug. 5. 00:42
4/4 anonim válasza:
6 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD képet pls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!