Szerintetek 60 kilós lökés,90 kilós guggolás és 47 kilós szakítás jó?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, fiú, 1 éve emelek súlyt,186 cm, 68kg.Szakításból a héten szeretném az 50-et megpróbálni.2015. júl. 29. 22:07
1/3 anonim válasza:
Jó, szerintem. Én nem bírnék ennyit. Egyedül a guggolás menne, a másik kettőt még nem végeztem, bár nem vagyok súlyemelő. Gondolom edződ is van. Vele is beszélhetsz erről.
Mezei gyúrós
2/3 anonim válasza:
Elég jó, én 20 évesen 85 kilóval, 24kg-s kettlebell fölé nem mentem snatchben. Lökést csak tanulgattam az (kettlebell). Guggolásom is 100 körül, mondjuk az nálam siralmasan rossz.
3/3 anonim válasza:
Figyelj egy átlag emberhez, vagy egy 15 éveshez képest jó. Csak nem ez a viszonyítási rendszer, az edződ keze alatt csináld tovább progresszívan és jó leszel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!