Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ilyen hogy lehet?

Szerintetek ilyen hogy lehet?

Figyelt kérdés
Ma reggel olvastam az index.hu ezt a cikket: [link] Egy 17 éves lány, aki két éve edz, hogy izmosodhat meg ennyire? Főleg tesztoszteron nélkül. Még egy 17 éves srácnál is érdekesnek tartanám. Én 17 évesen kezdtem el edzeni, de még 20 évesen sem néztem ki így... Véleményeiteket várom!

2013. aug. 30. 07:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Okés, mielőtt még a trollok támadnának, természetesen nem arra gondoltam, hogy még 20 évesen sem néztem ki úgy mint egy lány... hanem, hogy nem voltam ilyen izmos!
2013. aug. 30. 07:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem koxolt? Nem tuti az. Egyébként nem olyan túl izmos és főleg nem olyan szálkás, hogy ezt ne tudná hozni jó kajával, kemény edzésekkel naturálban. De ez nem jelenti, hogy tuti, hogy nem cuccolt.
2013. aug. 30. 07:36
 3/8 anonim ***** válasza:

hogyne már ....

na meg a kox valóban ismeretlen, akármit is ír. tudok olyanról, aki simán 8-9 hónap alatt fantasztikus testfelépítményt csinált magának (naná nem teljesen természetes módon, bár napi több óra kemény edzéssel, ez is igaz)

2013. aug. 30. 07:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem én ezt, mert nekem is voltak jobban izmosodó haverjaim, de egy tizenéves lány?! Volt olyan haverom, aki 15 évesen kezdett testépítésbe, de 17 évesen nem volt önmagához képest ilyen robosztus karja és háta.
2013. aug. 30. 07:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, igen, nem zárom ki a koxot, sőt! Inkább csak megerősítésre vagy megcáfolásra várok!
2013. aug. 30. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ezt egy srác nem éri el két év alatt bajok vannak! Ha jó a genetikája, odatette magát nem mondom hogy lehetetlen, de mivel nem állok mellette, és láttam már fitness modellt 1 év! edzésmúlttal versenyezni, igaz ő nyíltan vállalta a növit (barátja is versenyzett).
2013. aug. 30. 08:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Mivel a világon bazi kevés ilyen van, ismerve a Gauss-eloszlást, ez az egypár kiemelkedő eset gond nélkül előfordulhat. Lehet sokkal többen próbálták ezt meg, csak nekik nem sikerült. Plusz a képek nem mindig adják vissza rendesen az arányokat, főleg a testhez szorított kar tud nagyon izmosnak mutatkozni. Szóval szerintem simán lehetséges, és örülök is neki, hogy van egy ilyen üde színfolt a világon :D Aki szerint meg nem nőies, az nézzen már körül, hogy a sok ultrapálcika meg a malacfejű zsírdisznó mennyire nőies...
2013. aug. 30. 10:41
 8/8 Frontosa ***** válasza:

Szerintem van benne cucc bőven.

Keressetek rá google-ban: Julia Vins

Üdv,

2013. szept. 2. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!