Ti havi szinten mennyit költötök testépitésre?
Nem szeretem úgy felfogni, hogy testépítésre költök, mivel ez egy életforma... ha azt kérdezed mennyit költök élelmiszerekre és edzésre
a kajám mivel nem csirke -rizst eszek, hanem van rengeteg kidolgozott étrendem mindenféléből amit szeretek, 30-40ezer között mozog,
kondibérletet nem fizetek, van saját garázsban van az edzőtermem, a szépséghiba, hogy 15km-re van... az év nagy részében, ha nincs csapadék, akkor bringával járok, egyébként kocsival, télen általában van 3 hónap, mikor csak azzal, így akkor belemegy 8-10ezer, mintha bérletet fizetnék. szóval havi átlag olyan 35-42...
negyedik éve csinálom, és 29 vagyok.
Diak bkv berlet -3500 terem berlet 6-7ezer
6-7ezer kaja olyan 35ezer korul ebben benne van az olaj,hus,zoldseg,koret(szenhidrat forras)
Tapkiegek amiket hasznalok multivitamin(1 honapra olyan 1200ra jon ki) omega 3(ezresre jon ki 1 havi) c-vitamin(ezresre jon ki egy havi) szoval osszesen olyan 45-50ezere jon ki egy honap attol fugg mit milyen aron tudok eppen beszerezni 18 eves vagyok 4 eve edzek ebbol 2 eve kimondottan testepito/eroemelo celzattal elotte egy evig kiegeszito sport voltt elotte egy evvel meg itthon edzettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!