Feltétlen szükséged megvonni minden gyorsabb ch-t? Csoki vagy egyebet a szálkásításnál?
Figyelt kérdés
Én már 2 hónapja szálkásítok és meg van a látszatja elég szépen, egyedül a derekam még ami nem jó és az alsó hasi régió meg mellek között van egy kevés zsír még. voltak teljesen szénhidrát mentes napjaim és voltak mikor ettem ugyan úgy csokit is de még is fogytam zsírban emellett tartottam a magas fehérjebevitelt és a napi 20-30 perc aerob mozgást, sprint és gyaloglás váltakozva. csak azért írom mert sok helyen olvastam hogy az inzulin gátolja a zsírégetést, na de időnként valami csoki vagy egy kifli ha épp azt tud enni az ember nem rondít bele ha a napi kalóriabevitelbe belefér és attól a mozgás mellett még elérjük a deficitet. itt is olvastam olyan kérdést ahol a válaszokban a gyors ch-t kizárónak írják mert gátolná a szálkásodást. én ezt nem véltem felfedezni, a gyors ch-k ellenére is szálkásodtam igaz tartottam ch mentes napot is. hétvégén mindig visszatöltöttem ettem mindent kenyértől kezdve bármit. és nem csak csirkét ettem hanem disznóhúst is és így is elértem a formámat még ha van is az a kevés alakítani való de 1 hónap múlva 10% alatt lesz a testzsírom ez már biztos. éjszakára sosem ettem ch-t. nektek mi a véleményetek kondis társaim?2015. júl. 29. 14:15
1/3 anonim válasza:
A legtöbb gyors ch-nak az a hátránya, hogy hamar éhes leszel utána, és sokkal nagyobb a kalória tartalma, mint a legtöbb lassú felszívódásúnak. Tehát ha mindig gyors ch-t eszel, hamarabb éhes leszel, megint eszel, ráadásul jó kalória dúsan. Ezért fogsz elhízni. Az hogy te néha megeszel egy csokit, vagy bármit egyéb "rossz" kaját nem lesz bajod, nem fog gátolni sok mindent. Az arányokon van a hangsúly. Persze szigórú verseny diétában nem megengedett, de hát gondolom nem versenyre készülsz.
2/3 A kérdező kommentje:
nem versenyre készülök, e szeretném olyan 6-8 % környékére levinni a testzsírom legalább. Az utolsó mérésem 12% volt 2 hete kicsit még lentebb akarom. de köszi a választ, értem a lényeget, tömegeléskor ezen hatásokat ki lehet tapasztalni, de igyekszem a cél érdekében elhagyni minen gyors ch-t a diétából.
2015. júl. 29. 16:39
3/3 Krisz85 válasza:
ha már nagyon nem bírsz magaddal, akkor vagy reggelire edd a gyors ch-t vagy súlyzós edzés után azonnal, ezzel ártasz a diétádnak a legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!