Melyiket valasszam?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyen proteint valasszak ami megeri ar ertek aranyban :) a 100% os protein rol hallotam sok jot de az sajnos nekem draga meg meg a jumborol ha tudnatok mondani hasonlo jo termekeket az jo lenne ha viszont nincs jobb akkor jumbo hardcore vagy 100% os protein whyt professional ? Tudom az etrend nelkul nem er sokat de azert jo lenne tudom :) 73 kg vagyok es 18 eves fiu.2015. júl. 28. 23:22
1/6 anonim válasza:
a jumbó nem protein, hanem egy edzés utáni visszatöltő (tömegnövelő), lényegében rengeteg cukor és mutatóba egy kis fehérje...
olvass Sárga kapszulát, tedd rendbe az étrendedet, addig meg ne költsd olyan dolgokra a pénzedet, amikről azt sem tudod, micsodák..
2/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy most szandekozok venni csak erdekelne megis :) szoval akkor a tomegnovelest is beleertve erekelne mit ajanlotok ar ertek aranyban. koszi!
2015. júl. 28. 23:35
3/6 anonim válasza:
semmit, mivel étrend nélkül nincs semmi értéke...
4/6 A kérdező kommentje:
Hihetetlen hogy bele szeretne mindenki szolni en csak azt kerdeztem milyen lenne majd a legalkalmasabb nem azt hogy oktassal ki . Kerlek ez az oldal azert van higy kerdesket tegyenek fel emberek. Igen lehet ertelmetlen valamilyen szinten a kerdes de en csak azt szeretnem tudni hogy ha egyszer majd raszanom a sajat penzem ilyenre akkor jol dontsek es jo lenne tudni nem szeretnem 50 szer kiirni a kerdest. De ha nagy gond a kerdes akkor bocsi.
2015. júl. 29. 00:31
5/6 anonim válasza:
myprotein fehérje vagy stillmass
6/6 anonim válasza:
ameddig nem tudsz különbséget tenni egy fehérje és egy tömegnövelő közt, addig, mit ajánlgassunk neked össze vissza minden szart???
amúgy meg nincs jó meg legjobb termék, ezek csak étrendkiegészítők... ha van étrended, akkor TE tudod mi hiányzik belőle, és mivel kell kiegészítened... senki nem adhat neked erre választ, amíg nincs étrended...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!