Melyiket válasszam a 3 közül?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs pénz mind a 3-ra, ezért 1-et tudnék megvenni, melyiket válasszam edzés elöttre?
G-bomb: [link]
Attack!: [link]
No-fokozó: [link]
2015. júl. 4. 19:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyiket se. Ilyen kiegészítőkre akkor lehet költeni, ha minden alap megvan, és még jó sok felesleges pénzed. Ezek közül talán a G-bombot venném én, de az se fontos.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, tömegnövelőm,fehérjém és kreatin monohidrátom van. Esetleg letudnád írni, hogy miért azt válasszam? Mind a 3-ról jót írnak de nem tudom melyik a legjobb és miért.
2015. júl. 4. 19:53
3/5 anonim válasza:
Szerintem inkább egy vitamin pakk,illetve egy izületvédő legyen a következő vásárlásodban,mint ezek,hidd el többet érnél velük.
4/5 Tyler913 válasza:
Egyformán felesleges mind a három. Persze,hogy mind a háromról jókat írnak,ez a marketing. Hidd el,némi koffeinnel ugyanaz lesz a hatás,ha már pörögni akarsz edzés előtt.
Ezt a pénzt inkább költsd okosabb dolgokra.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 5. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!