A három módszer közül melyiket válasszam ha a cél ilyesmi?
Leginkább erősödni szeretnék és nem nagy izmokat építeni.
De nem csak az egy ismétlése maximum a lényeg hanem valamelyes kitartóbb izomzatot is szeretnék.
Csak harmadik lépés, hogy egy kicsit nőhetnék is , de ez talán amúgy is meglesz,no meg hát a kaja..
Negyedszer jó lenne ha zsírégetésben is segítene módszer.
Jobbára heti kétszer van lehetőségem edzeni.De akár két órám is van rá.
Szóval van az
-5x5-ös módszer
- a 10x3-as. 10 sorozat 3 ismétléssel
-illetve olvastam a magas ismétlésszámú edzésről is ahol 20 ismétlés a cél
Nem tudom melyik módszer mennyire veszi igénybe a szervezet és mennyi idő kell a pihenéshez.
Heti 2x edzenék.
Nem szoktam és nem is tudok egy izomra sokféle gyakorlatot csinálni. Vannak aki 5-6-7 féle gyakorlatot csinálnak egy izomcsoportra. Nálam ez általában 2-3 gyakorlat.Sőt van, hogy más napokon. Az egyik bicepsz egyenes rúddal a másik nap egykezesekkel.
Szeretnék egy edzéstervet összeállítani,de egyelőre még azt sem tudom, melyik módszer a jobb számomra.
Mit mondtok mi legyen?
Szerintem egyik se a legmegfelelőbb számodra ha csak heti 2 napod van. Ha mindenáron akarod valamelyiket akkor az 5x5-ös legyen mert az való kezdőknek. A többi inkább haladóknak való.
De azt mire érted hogy kitartóbb izomzatot szeretnél?
tehát összegezve, szeretnél erôsödni, meg fogyni, meg állóképességet növelni, meg nõni... mindezt heti 2 edzésen...
Elsõ körben, ébredj fel az álmodozásbol, majd olvass sárgakapszulát, + írd be google -ba, hogy alapismeretek, és az elsõ link alatti cikksorozatot olvasd el...
ahhoz, hogy "nõjjél" ahoz tömegnövelõ étrend kell, ahhoz meg, hogy zsírt égess szálkásító... a kettõ együtt nem megy...
az elején meg ne az ismétlés számokkal foglalkozz, hanem a helyes alapgyakorlatok elsajátításával... ehhez az alapismeretekben mindent megtalálsz a shop.builder-en...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!