Ha túlsúlyosan vágok bele az edzésekbe, érhetek el látványos eredményt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy jelenleg körülbelül 10, maximum 15 kilogramm felesleget hordok magammal, amihez sajnos elég kevés izom társul, mivel korábban nem is igazán sportoltam, vagy edzettem. Ez javarészt meg is látszik, mivel a súly többsége has tájékára futott fel, míg a lábaim és kezeim nevetségesen vékonyan. A kérdésem arra vonatkozna, hogy ha ebben a formában állok neki edzeni (vagyis nem diétázom sem előtte és szigorúan közben sem - persze a megfelelő táplálkozásra figyelnék), akkor elérhetek-e látható átalakulást a testemben/izomzatomban, vagy csak a zsírpárnák alatt, 'láthatatlan' módon fejlődnék? Volt már olyan, aki túlsúlyos alkatból ment át edzett alkatba különösebb diéta nélkül, csak az edzéseket betartva? Mennyi időre van ehhez szükség / mennyivel többre, mint egy átlagos testalkat esetében?2015. júl. 26. 13:10
1/5 anonim válasza:
Nem ez így nem működik, legyen kiszámolt étrended és akkor menni fog a kettő egyszerre. Ettől függetlenül eheted azokat az ételeket amiket szeretsz, csak úgy kell őket elkészíteni minőségi tápanyagokból és beleszámolni a fehérje/szénhidrát/zsír bevitelbe.
Nem úgy működik, hogy te majd ledolgozod azt a szrt amit megzabálsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, de nem szar kajákat eszek most sem, a csirkemell mondhatni napi rendszerességgel a menün van, de heti 5-ször biztosan. A plusz súlyt inkább a mozgás (eddigi) teljes hiánya okozta. De gyorskajákat és édességeket mondhatni abszolút nem eszek. Ami igazán káros és benn van az étrendemben az lisztes dolgok (kenyérfélék és tészták), de ezektől természetesen megszabadulnék.
2015. júl. 26. 13:24
4/5 anonim válasza:
Szerintem menni fog, csak figyelni kell a szénhidrát arányára, hogy ne billenjen túl.
Nekem is úgy sikerült 15 kg-ot leadnom, hogy közben folyamatosan edzettem és így a súlyvesztéssel együtt meg is izmosodtam, amit az mutat a legjobban, hogy 15 kg -al soványabban 5 cm-el lett vastagabb például a karom.
Tehát igen, működhet.
5/5 anonim válasza:
Mármint a kar körmérete, tehát 32-ről indultam és most 37. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!