Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Úgy szeretnék eredményt...

Úgy szeretnék eredményt elérni hogy nem szedek "gyúrópor"-t. Mit egyek? (küldjetek linket, ha van)

Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 00:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hallottam, hogy a hangya tartalmaz olyan anyagot, aminek segítségével az izomzatod és az erőd többszörösét el tudod érni(a hangyák is a testük ötvenszeresét képesek elbírni). Ezen kívül a hangya teljes aminosav profillal rendelkezik, különösen kiemelkedő a leucin és a glutamin értéke.

Más szóval: szedj hangyát.

2015. júl. 22. 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

első +1

Ez igaz, én is hangyát szedek és egy kézzel kitartok 200kilót. És 150kilót nyomok fekve, vasággyal. A testzsírom 0,5%. Az orvosok teljesen megdöbbentek, a testépítők bepöccentek. Annyi mellékhatása van, hogy csápod nő tőle.

2015. júl. 22. 01:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak bizonyítani tudom!
2015. júl. 22. 01:09
 4/6 Krisz85 ***** válasza:

én csak virágot szedek azzal is elvagyok.

kérdező:

nagyon cuki vagy! gyúrópor, életemben nem hallottam még, hány éves vagy? 11?

2015. júl. 22. 09:19
 5/6 Musclemore ***** válasza:

A hangya az működik, már próbáltam.

De úgy az igazán hatásos, ha eszel mellette csótányt, ez.elég undi, de ez a siker titka!

Persze csak hangyával is lehet szép eredményeket elérni.

NO PAIN NO GAIN!

2015. júl. 22. 12:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.A hangyát ti tenyésztitek,veszitek vagy az erdőben gyüjtitek?
2015. júl. 23. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!